nuffnang

Search This Blog

Wednesday, September 10, 2008

Me Myself

Salam.

aku tak tahu nak buat ape2 hari ni.tetibe rase bosan.budak budak bilik pon sume tak bangun lagi.so, aku pon teringat yg dulu aku pnh buat blog tapi hangat2 taik ayam je.hehe.

disebabkan kebosanan yang melampaum ditambah pulak arini kelas aku dibatalkan tanpa pengetahuan aku, jadi aku pon mengambil keputusan untuk buat satu blog camni.aku masih baru dalam menda2 camni tapi aku try la nak xplore.hehe.

bukannya ape,sekarang ni kan zaman it, sume org bagi pendapat dan juga luahan perasaan melalui blog,kiranya bia sume org tahu ape perasaan dia...bia satu dunia tahu.itupon klu dia pakai bahasa inggeris la kat blog dia.hahaha.

so, kat cni aku bgthu la serba sedikit pasal diri aku ni.nama gue,eh salah..apsla pki bahasa tu lak.nama aku faizal.bebudak ka kampung panggil pj,bdk kls lak panggil pejal,family lak panggil along,awek aku lak panggil abg cyg..hehe.so,panggil je la ape apepon selain dr panggilan abg,asalkan nama panggilan tu ok.

aku berasal dr pahang.dari kecik lg ak dok belaja kat pahang.setahun je ak merantau...mase matrik dl kat penang..kepala batas...org cakap tempat tu tempat pak lah.hehe.yela,rumah dia kat ctu tapi sepanjang setahun ak blaja kat ctu,ak x pnh pon jmp yg berhormat tu.mgkn dia bz kot menguruskan hal ehwal negara.besar tanggungjawab tu.

kla.tu jela untk setakat ni.
babai...adios
selamat berpuasa.

2 comments:

ayu said...

ehem ehem...awek pnggil 'abg cyg' la

faizal said...

hehe...ok2..tol la tu..jap..tukar jadi abg cyg...:-)